Go-Cart, deltävling 1

PlatsNamnSegelnummerKlubbHeat 1Heat 2NettoTotaltKlubb
1Alexander EkmanSWE-454LBWS111.41.410
2Robert KlangSWE-24LBWS32557
3Thomas BergströmT6LBWS23557
4Patrick BoyumSWE44SCK44884
5Charlie KlangSWE-132LBWS5510102
*Placering given utifraon tärningslag dao deltagaren varit funktionär
(x) Borträknat heat, discards
DNC Did not compete, poäng = antal deltagare i deltävling + 1
KlubbPoäng
LBWS26
SCK4

 

Untitled Document

Deltävling 1, 3 Mars, Race House - Indoor Racing

Syftet med go-cart turneringen är ju att slipa hornen i pannan, men det tycktes inte behövas... det var krig från första början... ingen hade tydligen plockat av hornen från surfsäsongen 2009... så vi ser fram emot en riktigt tuff slalom säsong. Paddy fick med sig sin nya head-cam så det ska bli spännande att få se filmen, men jag gissar att den behöver visas i två versioner... klippt/oklippt.

På Race House kunde vi välja mellan att köra "race konceptet" eller att köra 2 heat a 15 minuter och få bästa varvet från varje heat. Vi valde 2 x 15 minuter eftersom vi inte var så många till antalet.

Alex var rätt ohotad även om vi gjorde vårt bästa för att plantera även honom i räckena, men han var lite halare än oss andra. Paddy därmot välkomnade all sorts av kontakt, vilket han såklart med glädje återgäldade i mångfald... Thomas hade också slipat hornen och gjorde många snabba varv och kom 2:a i första heatet och 3:e i andra heatet. Charlie, vårt yngsta deltagare visade upp stor talang då han lyckades hålla rätt jämna steg med oss andra, men räckte inte riktigt ända fram.

Vi ser fram emot att få göra om detta då det inte ser ut som om att varken Klagshamn eller Habo-Ljung kommer vara surfbart den närmsta tiden...